lördag 17 oktober 2015

Avlyssnat från verkställande utskottet (SD), torsdag lunch.

Det här går inte grabbar. Nu verkar fler och fler tycka att Sverige ska fortsätta med en generös flyktingpolitik. Det är inte bra, det är inte alls bra. Det här är ju vår fråga och den dominerar debatten just nu. Ändå håller vi på att tappa greppet. Vad göra, Jomshof? Vad är det vi har missat?

Inte fan vet ja, Jimmy. Det var ju du och Mattias som hittade på det här med misstroendevotum och att vi skulle rösta på moderaternas budget. Det utspelet gav inte ett skit.

OK, men nu måste vi in på banan igen? Det är du som är partisekreterare, hitta på nå´t.

Vad tror ni om en spektakulär presskonferens med kort varsel, det har fungerat förr?

OK, har vi nå´t att presentera Mattias?

Det är väl i så fall att vi ska bli ännu mer främlingsfientliga. Nå´t annat har vi inte. Men på det området har vi tydligen slagit i taket när det gäller antalet trogna anhängare. Hemska tanke.
Kanske ska vi istället försöka saluföra vår politik på ett nytt sätt, strunta i riksdagsarbetet och bli en kampanjorganisation istället. Vi har gott om pengar i kassan och våra riksdagsledamöter kan lika gärna dela ut flygblad som att gå omkring här utan att få något uträttat. För att inte tala om våra kommunalpolitiker. I den mån de överhuvudtaget går på några möten så sitter de ändå bara av tiden. Vi mobiliserar alla uteslutna också, inklusive värstingarna i det förra ungdomsförbundet. Det kan bli tufft därute.

Bra, det verkar vettigt. Men hur få massmedia intresserade, några idéer Jamshof?

Jag föreslår att vi mörkar lite och sätter ”Kursändring” som rubrik på kallelsen. Det bör locka. När vi väl har media på plats kan vi säga vad det egentligen handlar om, att vi från och med nu inte ska ödsla tid på meningslöst riksdagsarbete utan istället jobba utomparlamentariskt. Dessutom att vi ska använda betydande delar av vår skattefinansierade valfond till en kampanj riktad till flyktingar på väg hit. Berätta att Sverige är ett jävla skitland, här väntar bara fattigdom och elände och dessutom är det kallt. Vi kan förresten säga till journalisterna att det är det vi menar med kursändring, att flyktingar ska lägga om kursen och vända hemåt. Det kan omöjligt vara värre i deras egna länder än det är här. Och där är det ju varmt.

Bra.   Kalla till presskonferens om en halvtimma. Jag inleder med det vanliga tugget om massinvandring och raserad välfärd så kan ni fylla på. Säg till Paula att ansluta, hon brukar kunna ta i så det ryker. Utan skrupler.
Nu kör vi…


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar